Irodai masszázs

Több, mint 30 éves irodai munkával a hátam mögött tisztában vagyok azzal, hogy az íróasztal mögötti munkavégzés – sok más egyéb területen végzett tevékenységé mellett – milyen káros hatással van az emberi testre. A folyamatos, hosszú ideig tartó ülőmunka következtében, amely többnyire a számítógép előtt történik, a nap végére gyakran elviselhetetlen fájdalmat érzünk főként a derék, a váll és a nyak területén. Izmaink megfeszülnek, akaratlanul a vállunkat felhúzzuk, ezzel megfeszítve a nyaki-és vállizmokat.


Tudomásul kell vennünk, hogy a mai rohanó világban egyre kevesebb ideje van az embereknek, hogy munkaidőn túl, saját szabad idejükben, a családjuktól távol jussanak el egy masszázs szalonba.


Az irodai masszázs amerikai találmány, amit elsőként az APPLE cég vett igénybe az 1980-as években. Ez a masszázsfajta elég gyorsan elterjedt egész Európában, azonban még hazánkban a hatékonyságához képest nem eléggé ismert. Szerencsére egyre több cégvezető látja az ebben rejlő lehetőséget, hiszen dolgozóinak egészsége, testi és szellemi frissessége kihat a cég eredményességére és nagyban hozzájárul a sikereihez is.


Ha a munkatársak kiegyensúlyozottak, egészségi állapotuk is megfelelő, illetve érzik azt, hogy a cégnek fontos az ott dolgozók egészsége, akkor pozitív hozzáállással és nagy erőbedobással fogják végezni a munkát, annak érdekében, hogy a cég, ahol dolgoznak minél sikeresebb legyen.


Az irodai masszázs, vagy manager masszázs irodában is alkalmazható, egyes esetekben ruhában történik masszázs széken, illetőleg masszázs ágyon, olajok/krémek felhasználásával. Véleményem szerint, a fekvő helyzetben történő masszázs, sokkal hatékonyabb, nagyobb hatással van a dolgozók egészségére.


Munkám során illatmentes, természetes anyagokból készült olajat, illetve krémet használok, amely könnyen felszívódik, így nem akadályozzák a további munkavégzésben a dolgozókat.Sokkal jobb mint egy kávé / vagy cigarettaszünet és szervezete meghálálja a törődést.Főbb előnyei az irodai masszázsnak (címszavakban):

  • házhoz megy
  • mindössze 15-20 percet vesz el a munkából
  • csökken a feszültség
  • javul a koncentráció
  • testileg és szellemileg is felfrissül
  • masszázs után jobb közérzete lesz

Kis helyigényének köszönhetően elegendő egy kisebb méretű szoba / tárgyaló biztosítása.Ajánlatom az Önök számára:

  • 15 perces hátmasszázs, amely kiterjed a derék, hát- és vállizomzat lazítására

vagy

  • 15 perces talpmasszázs

Árak:
2.000 Ft/ fő/ alkalom


Amennyiben felkeltettem érdeklődését az irodai masszázs tekintetében, készséggel állok rendelkezésére egy ingyenes 5 fős próbamasszázs szolgáltatással.


Kérem, keressen bizalommal a 06-70-202-9788-as telefonszámon.


Ár: 2000 Ft

Időtartam: 15 perc