Ayurvédikus masszázs

Az ayurvéda ősi indiai gyógyászati rendszer, szó szerinti fordításban az élet tudományát jelenti, ma is egyike a világ három legnagyobb gyógyászati rendszerének. Az ayurvédikus orvostudomány egyik fontos alappillére a gyógymasszázs. Az ayurvédikus masszázs megteremti a test, a szellem és lélek harmóniáját, az emberi szervezet belső energiáinak egyensúlyát.


Az úgynevezett abhyanga masszázs a kiválasztott kellemes hőmérsékletűre felmelegített olajjal az arcon és fejen kezdődik, folytatódik a talpon és így felfelé, ami alól a has és a mellkas sem kivétel, sőt a fülcimpák is át vannak masszírozva kellőképpen.Az abhyanga masszázs jótékony hatását legfőképp a szellemi éberségben, a nyugodt idegrendszerben és a jó étvágyban lehet megtapasztalni.


A masszázs jótékony hatását megköszöni a bőrünk, az izmaink, az ízületeink, a sejtjeink, minden egyes szervünk és idegrendszerünk, azon felül távozásra késztet minden felhalmozódott mérget és vegyszert. Az abhyanga masszázs kifejezetten ajánlott az általános egészségmegőrzés, közérzet javítás szempontjából, álmatlanság, alvászavar, depresszió, ízületi problémák, keringési problémák, valamint nagy mértékben erőt ad a stressz leküzdésében is.


Ár: 7500 Ft

Időtartam: 70 perc