REG-ENOR

REG-ENOR – Az egészség csodaszere


Aki közelről ismer, tudhatja, láthatja, hordozok némi súlyfelesleget magamon. 50 körül ennek már az egészségre káros „mellékhatásai” is vannak. Itt fáj, ott fáj, szúr, nyom, magas, alacsony stb. Nem olyan meglepő ez, nem is igazán szükséges hozzá túlsúly.


Szembe jött velem egy „csodaszer”-nek mondott valami, amitől majd egészséges és sovány leszek.
Ha-ha-ha, gondoltam magamban, megannyi diéta és csodaszerek csábítása, majd csalódása után, nem túl nagy hittel, de annál nagyobb kitartással gondoltam kipróbálom. Az ígéret, az egészség volt, éhezés nélkül, a fogyás „csak” mellékhatás.
Fogyni zsírral, kolbásszal, szalonnával, húsokkal és kenyérrel…. hát ez igazán nekem való! ☺
Tavasszal belevágtam, betartottam minden előírást (megjegyzem nem is volt olyan nehéz) és csodák csodájára 3 hónap alatt 10 kilóval lettem kevesebb. De ami igazából nagy eredmény volt, valóban az egészségem javulása. Nem igazán tudom leírni, hogy pontosan miben éreztem, mert nem vagyok egy orvoshoz járó, értékeket számon tartó valaki, de egyszerűen jobban éreztem magam a bőrömben, energikusabb, frissebb lettem. Ezt a kúrát akkor minden segítség nélkül, a saját akaratomból és utánajárásomból csináltam végig és eredményesen. Ma már úgy csinálom, hogy egy hiteles „szakmai” stáb áll a hátam mögött, akik tanácsaikkal segítenek, hogy ez a folyamat még hatékonyabb legyen.


Ha szeretnétek többet tudni, illetve az egészséges életmódom követői lenni, nem mellesleg fogyni, keressetek bátran.