Asztrológiai elemzés

Az asztrológia mindent átfogó művészet. Személyiségünkben az univerzum tükröződik vissza. Az asztrológia láthatóvá teszi a veled született hajlamaidat, erősségeidet, gyengeségeidet.


A bolygók elhelyezkedése különböző irányokat, természetes hasonlóságokat vagy eltéréseket mutat. Lehetővé teszik, hogy megismerjük, miként befolyásolja személyiségünket a legfelsőbb énünk (amit általában a Hold jegye mutat) - rokonszenveinket ill. ellenszenveinket a Nap jegy helyzete.


Minden ember születése pillanatában – kozmikus erőhatásai alapján – különböző eshetőségekre kap beállítottságot. Ezek az adottságok kísérik végig egész életen át, s ezek állítják élete folyamán - előre meghatározott időkben - bizonyos helyzetek, feladatok elé. Azt, hogy az ember ezeket az adottságokat mikor, hogyan és főleg milyen irányban – szellemi, lelki vagy anyagi célokért, morálisan vagy nem morálisan – használja fel, az embernek a saját szabad akaratától függ. A szabad akarat az ember legnagyobb kincse, felette áll a horoszkóp indikációinak, és segítségével a legsúlyosabb fizikai csapásokat is a saját lelki, szellemi előnyévé változtathatja, ha azok ellen nem lázong, hanem értelmüket, jelentőségüket és céljukat igyekszik kutatni. Az asztrológia jóslásra nem használható, de az események időbeni lehetőségeit meg tudja mutatni. Így fel tudunk készülni a nehezebb időszakokra.


Az elemzést nagyon kedves barátnőm Baranyai Márta végzi péntekenként, előre egyeztetett időpontban.