A léleknek

A léleknek

Testünk külső ápolása, karbantartása mellett gondot kell fordítanunk szervezetünk belső tisztán tartására is. Vitathatatlan, hogy érzelmeink befolyásolják döntéseinket. Olyannyira, hogy sokszor nem is az számít, amit döntünk, hanem az, ahogyan azt megéljük. Sokan mondják, hogy életük célja a boldogság. Ezt persze nehéz mérni. A szívünket betöltő jó érzés mindenesetre fontos, és könnyen érzékelhető, észrevehető, egyértelműen erőt adó történés bennünk. Lelkünk az ITT és MOST-ban él. Mindig a jelenben. Mert a múlt MÁR nincs, a jövő pedig MÉG nincs, ezért ha ezekkel foglalkoznánk, pontosan a jelen megéléseit veszítenénk el. És azt minden pillanatban ÉLNI kell, mert mostani jelenünk lesz következő pillanatunk múltja... És ha a jelent jól éljünk, nem lesz mit megbánnunk sem.

Pránanadi

A pránanadi jelentése: abszolút energia csatorna, univerzális életerő csatorna.


A pránanadi hatása


Életfolyamatokat támogat, valamennyi síkon hat. Igazodik minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Pozitívan befolyásolja az egészségi állapot megtartását, enyhíti a fájdalmat, segít félelem, harag, méreg, aggodalom, kétségek közt lévő levertség legyőzésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyulásunkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést, a könnyebb beilleszkedést.


A kapcsolatomat a technikával és bővebb információt a hatásairól, a kezelések menetéről személyesen mondok el, ha igényt tartasz rá.


Tovább

Asztrológiai elemzés

Az asztrológia mindent átfogó művészet. Személyiségünkben az univerzum tükröződik vissza. Az asztrológia láthatóvá teszi a veled született hajlamaidat, erősségeidet, gyengeségeidet.


A bolygók elhelyezkedése különböző irányokat, természetes hasonlóságokat vagy eltéréseket mutat. Lehetővé teszik, hogy megismerjük, miként befolyásolja személyiségünket a legfelsőbb énünk (amit általában a Hold jegye mutat) - rokonszenveinket ill. ellenszenveinket a Nap jegy helyzete.


Minden ember születése pillanatában – kozmikus erőhatásai alapján – különböző eshetőségekre kap beállítottságot. Ezek az adottságok kísérik végig egész életen át, s ezek állítják élete folyamán - előre meghatározott időkben - bizonyos helyzetek, feladatok elé. Azt, hogy az ember ezeket az adottságokat mikor, hogyan és főleg milyen irányban – szellemi, lelki vagy anyagi célokért, morálisan vagy nem morálisan – használja fel, az embernek a saját szabad akaratától függ. A szabad akarat az ember legnagyobb kincse, felette áll a horoszkóp indikációinak, és segítségével a legsúlyosabb fizikai csapásokat is a saját lelki, szellemi előnyévé változtathatja, ha azok ellen nem lázong, hanem értelmüket, jelentőségüket és céljukat igyekszik kutatni. Az asztrológia jóslásra nem használható, de az események időbeni lehetőségeit meg tudja mutatni. Így fel tudunk készülni a nehezebb időszakokra.


Az elemzést nagyon kedves barátnőm Baranyai Márta végzi péntekenként, előre egyeztetett időpontban.


Tovább